Vicepreşedintele Parlamentului European Nicu Ştefănuţă apreciază, duminică seară, că decizia retragerii din campania prezidenţială, anunţată de preşedintele american Joe Biden, este ”grea, dar înţeleaptă”, iar Biden ”iese din scena istoriei demn”. ”A salvat umanitatea o dată de Trump, dar nu e rolul lui să o facă mereu”, a transmis Ştefănuţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Retragerea lui Biden arată un secret pe care mulţi oameni nu îl ştiu: şi politicienii sunt oameni. Iar când un om nu mai poate, este bine să spună chiar el stop. Eu îl respect pe preşedintele american pentru această decizie foarte grea”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Nicu Ştefănuţă.

Acesta afirmă că ”establishmentul democrat, finanţatori, tot, voiau să îl ţină chiar dacă devenea un simplu om de paie, incoerent şi bolnav”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Este mai bine că spune el însuşi stop, demn şi iese din scena istoriei demn. A salvat umanitatea o dată de Trump, dar nu e rolul lui să o facă mereu. Dacă poporul vrea Trump, Trump să primească, cu toate consecinţele ce vin cu asta”, a mai scris preşedintele PE.

Nicu Ştefănuţă afirmă că, în calitate de politician progresist, ar vrea tot un om modern, deschis, care să aducă înapoi dreptul la avort femeilor din Statele Unite.

”Ca om, sunt fericit pentru Joe Biden şi familia lui că a luat această grea, dar înţeleaptă decizie.

Este şi responsabilitatea poporului de a se îngriji de liderii săi buni, cât este a acestora de a se îngriji de oameni”, a mai scris Nicu Ştefănuţă.

Democratul Joe Biden a anunţat, duminică seară, că se retrage din campania de realegere în funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că "este în interesul partidului şi al ţării". El a anunţat că o susţine pe Kamala Harris.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.