Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis la Forumul Globsec de la Praga că este obligatoriu ca guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi, altfel lăsăm locul celor care poartă un război informaţional să îşi răspândească poveştile manipulatoare. el precizând că modul de guvernare şi comunicarea politică trebuie să fie actualizate, pentru a răspunde provocărilor momentului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Este obligatoriu ca guvernul să livreze măsuri practice, ancorate în realitatea de zi cu zi. Trebuie să promovăm eficient mesajele noastre – prin care prezentăm situaţia reală şi implicaţiile soluţiilor propuse de executiv – altfel lăsăm locul celor care poartă un război informaţional să îşi răspândească poveştile manipulatoare”, este mesajul preşedintelui Senatului. 
 
Nicolae Ciucă arată că ”modul de guvernare şi comunicarea politică trebuie să fie actualizate, pentru a răspunde provocărilor momentului”. 
 
Declaraţiile au fost făcute la Forumul Globsec, cea mai importantă conferinţă de securitate din regiune, care se ţine zilele acestea la Praga, mai spune Ciucă. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.