Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că în discuţiile pe care le-a avut săptămâna trecută cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a abordat tema viitorului Guvern. El spune că liderul formaţiunii maghiare a înţeles că nu PNL a scos UDMR din Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Am discutat despre aceste aspecte, despre aceste linii de viziune şi asumare politică. Nu am discutat despre guvernare. M-am văzut cu domnia sa după o perioadă mai lungă de timp, s-a întâmplat ca cu o săptămână înainte să-l fi sunat cu ocazia zilei de naştere şi am stabilit să bem o cafea împreună şi atunci am discutat şi aceste linii de abordare politică. Nu am discutat despre viitorul Guvern”, a declarat, sâmbătă, Nicolae Ciucă. 
Liderul PNL dă de înţeles că nu formaţiunea pe care o conduce a scos UDMR din Executiv. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„A înţeles şi dumnealui că nu PNL a scos... nu noi am ţinut morţiş să avem Ministerul Transporturilor. Altele au fost prevederile în protocolul prin care s-a format coaliţia la vremea respectivă şi atunci menţinând PSD Ministerul Transporturilor şi fiind o condiţie la care nu au renunţat, era clar că trebuia să se compenseze într-un fel. Simplu”, a răspuns Nicolae Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.