Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă după vizita n comuna Predeşti, jud. Dolj, că Programul „Anghel Saligny” a fost creat de PNL pentru a ajuta oraşele mici şi localităţile rurale să îşi rezolve probleme ce ţin de infrastructura de transport ori de utilităţi iar investiţiile prin acest program aduc oamenilor din comunităţile mici o creştere a calităţii vieţii pe care o aşteaptă şi pe care o merită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Investiţiile prin Programul Naţional „Anghel Saligny” aduc oamenilor din comunităţile mici o creştere a calităţii vieţii pe care o aşteaptă şi pe care o merită. Am vizitat comuna Predeşti, jud. Dolj, unde este în derulare un proiect finanţat prin acest program, ce prevede conectarea tuturor locuitorilor la o reţea de apă curentă şi de canalizare. În plus, staţia de epurare va păstra curate stratul freatic şi apele de suprafaţă din apropiere”, a scris preşedintele PNL pe Facebook. 
 
Nicolae Ciucă arată că lucrările sunt foarte avansate, proiectul fiind finalizat aproape 80%.
 
”Programul „Anghel Saligny” a fost creat de PNL pentru a ajuta oraşele mici şi localităţile rurale să îşi rezolve probleme ce ţin de infrastructura de transport ori de utilităţi. De asemenea, împreună cu primarul liberal Florian Şerban, am mai vizitat o şcoală pe care a construit-o în localitate şi o fermă zootehnică din apropiere”, precizează CIucă. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
El arată că în 9 iunie, primarul a fost reconfirmat în funcţie cu peste 90% dintre voturile alegătorilor din Predeşti, fiind printre aleşii locali PNL cu cel mai bun scor din ţară. Îi urez multe succese administrative în următorii patru ani!
 
”Munca şi dedicarea pentru oamenii locului fac din aleşii liberali campioni ai dezvoltării. La fiecare reuniune cu primarii noştri sau cu organizaţiile din teritoriu, le spun să acceseze fonduri europene şi bani de la bugetul naţional. Este datoria noastră, a celor aleşi, să muncim pentru fiecare familie din România”, spune Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.