Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi că este cât se poate de logic că PNL va avea un tandem preşedinte-premier, el arătând că acest nume va fi discutat în forurile de conducere ale partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru noi este mai mult decât limpede, cum este şi pentru electorat, că Partidul Naţional Liberal are o opţiune pentru forţele de dreapta, Partidul Naţional Liberal constituie, aş spune, ceea ce asigură în ultimii 30 de ani cea mai consistentă forţă politică de dreapta. Avem în momentul de faţă intenţia pentru candidat, este cât se poate de limpede”, a spus preşedintele PNL, la sediul partidului.

Despre un tandem preşedinte-premier, Nicolae Ciucă a spus: ”Aşa cum am discutat şi am şi prezentat după întâlnirea pe care am avut-o după alegerile locale la Braşov, este cât se poate de logic să avem un tandem preşedinte-premier”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Despre Ilie Bolojan ca variantă de premier, Ciucă a precizat că nu pot să discute nume acum.

”Este clar că acest nume va fi discutat în forurile de conducere ale partidului şi vom avea un nume.”, a mai spus Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.