Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut discuţii cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, în marja Summitului Parlamentar al NATO, el afirmând că relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial. Liderul PNL arată că în întrevederea cu omologul meu ucrainean, a vorbit despre soluţiile concrete de care Kievul are nevoie şi sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin şi ţară membră NATO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Relaţiile bilaterale dintre România şi Ucraina se consolidează, iar diplomaţia parlamentară are aici un rol esenţial. Aceasta a fost tema discuţiei pe care am avut-o la Washington - în marja Summitului Parlamentar al NATO - cu Ruslan Stefanciuk, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei”, a transmis Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Preşedintele Senatului a precizat că la reuniunea din capitala americană se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apărării, de care depind viitorul nostru, al tuturor.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”De aceea, în întrevederea cu omologul meu ucrainean, am vorbit despre soluţiile concrete de care Kievul are nevoie şi sprijinul pe care România îl poate acorda, ca stat vecin şi ţară membră NATO”, arată Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.