Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, despre creşterea plafonului de impozitare a pensiilor, de la 1 septembrie, că nu a discutat acest aspect şi este pentru prima dată când aude aşa ceva. În privinţa majorării salariului minim, liderul liberal a subliniat că această măsură intră în Guvern săptămâna viitoare, pentru că este nevoie de ordonanţă de urgenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat despre majorarea salariului minim că a fost o decizie aprobată în coaliţie iar motivul pentru care s-a transferat pentru săptămâna viitoare a fost menţinerea nivelului amenzilor la la salariul minim de 3.300 de lei, pentru că nu este suficientă o hotărâre de Guvern ci o Ordonanţă de urgenţă, motiv pentru care Ministerul Finanţelor va elabora o ordonanţă care va intra spre aprobare săptămâna viitoare.

Despre reducerile de cheltuieli bugetare, preşedintele PNL a arătat că ”sunt responsabilităţi absolut guvernamentale”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Vă rog să le discutaţi la nivelul Guvernului, sigur, discutăm în coaliţie toate aceste aspecte, din punct de vedere al principiilor, urmând ca elementele de detalii şi analize să se desfăşoare la nivelul ministerelor.

Liderul PNL a fost întrebat şi despre majorarea pragului de impozitare a pensiilor şi creşterea acestui prag, de la 1 septembrie, Nicolae Ciucă spunând: ”Nu am discutat acest aspect, este pentru prima dată când aud aşa ceva”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.