Ministrul Familiei, Natalia INtotero, a avut marţi seară o reacţie, după accidentul în care a fost implicată, în judeţul Vâlcea, ea anunţând că este bine şi mulţumind celor care au ajutat la locul accidentului şi personalului de la Serviciul de Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1 Prin mila şi bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine. Mulţumesc din suflet familiei, prietenilor şi colegilor pentru rugăciunile şi gândurile voastre!”, a scris ministrul într-un mesaj transmis presei.

MInistrul mulţumeşte şi celor care au intervenit la locul accidentului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”De asemenea, mulţumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Vâlcea!”.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul naţional 7, în judeţul Vâlcea. Autovehiculul în care se afla s-a răsturnat după ce a fost izbit violent de un alt autoturism. Ea se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, pentru investigaţii medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.