Europarlamentarul PNL Mircea Hava, fost primar în Alba Iulia, a declarat miercuri, că el s-a săturat ca ţara să plătească subvenţie la Bucureşti şi discutăm de 30 de ani de termie, de căldură, în Capitală, în timp ce la Alba lucrurile acestea le-a terminat în doi ani. ”Trebuia lăsată politica la o parte şi să facem administraţie”, a mai spus eurodeputatul, adăugând că Bucureştiul putea accesa un program european, cu bani europeni masiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nu îmi place, ca şi fost primar, ca şi om care ştiu că se poate, această discuţie că s-a întins o ţeavă, că s-a mai pus o centrală nu ştiu unde, că s-au mai cumpărat şapte autobuze. Pot să fie 7.000 de autobuze, nu rezolvă problemele. Bucureştiul trebuie să aibă o viziune, un proiect clar. (..) Discutăm de 30 de ani de termie, de căldură în Bucureşti. În Alba lucrurile astea le-am terminat în doi ani de zile. Eu cred că se putea face şi în Bucureşti, dacă era dorinţă, pentru că puţinţă exista. Trebuia lăsată politica câteodată la o parte şi să facem administraţie”, a spus Mircea Hava în emisiunea România Politică de la Prima News, despre situaţia de la Bucureşti.

”Ne tot lăudăm că am schimbat o ţeavă. Credeţi că Bucureştiul nu putea accesa un program european, cu bani europeni masiv, mare, pentru că este un oraş cu un buget de peste un miliard de euro”, a completat el.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Mircea Hava a subliniat că nu este de acord ca ţara să plătească subvenţie la Bucureşti.

”Eu m-am săturat ca ţara să plătească subvenţie la Bucureşti, de ce nu plăteşte subvenţie la Alba Iulia?”, a comentat eurodeputatul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.