Secretarul general adjunct la NATO Mircea Geoană a afirmat că este onorat de faptul că liderii miscării „România Renaşte” văd în el „profilul unui preşedinte al tuturor românilor”. „Sunt deschis şi încurajez susţinerea tuturor celor - mişcări civice, independenţi sau partide politice - care vor să susţină un proiect ambiţios, care să răspundă aşteptărilor românilor şi româncelor, nevoilor ţării şi viziunii mele de transformare profundă a politicii, funcţionării statului şi economiei”, a mai spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sunt onorat că liderii mişcării România Renaşte, profesionişti ce şi-au demonstrat de-a lungul timpului valoarea în toate domeniile vitale pentru evoluţia ţării, şi partenerii lor văd în mine profilul unui preşedinte al tuturor românilor. Sunt deschis şi încurajez susţinerea tuturor celor - mişcări civice, independenţi sau partide politice - care vor să susţină un proiect ambiţios, care să răspundă aşteptărilor românilor şi româncelor, nevoilor ţării şi viziunii mele de transformare profundă a politicii, funcţionării statului şi economiei”, a scris Mircea Geoană, vineri pe Facebook.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Reprezentanţii organizaţiei neguvernamentale „România Renaşte” i-au cerut, vineri, secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidenţiale. Liderul Mişcării România Renaşte Dumitru Borţun a făcut apel către toate forţele „democratice şi sănătoase” din ţara noastră să îl susţină pe Geonă în competiţia electorală pentru Cotroceni.
 
Şi preşedintele Partidului România în Acţiune Mihai Apostolache a anunţat, vineri, că formaţiunea a luat decizia, joi seara, de a susţine candidatura independentă a lui s ecretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale. El a adăugăt că reprezentanţii formaţiunii pe care o conduce se vor implica în strângerea de semnături, în acţiuni de promovare a candidaturii lui Geonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.