Candidatul independent la alegerile prezidenţiale Mircea Geoană îl provoacă, marţi, pe Marcel Ciolacu, candidatul PSD, la o dezbatere 1 la 1. Aceasta ar urma să aibă loc sâmbătă, 19 octombrie, la ora 18.00, la Grand Hotel Bucureşti, cu un moderator neutru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Domnule, Marcel Ciolacu, vă invit la o dezbatere 1-1! Dumneavoastră aduceţi susţinerea politică, iar eu voi aduce cunoştinţele şi expertiza necesare. Este o oportunitate pentru alegători de a ne vedea faţă în faţă şi de a înţelege cu adevărat cine suntem şi ce reprezentăm”, a transmis Mircea Geoană într-un mesaj video postat pe Facebook.

”Ştim că sondajele ne arată pe primele locuri, ştiu că aveţi în spate un partid puternic, dar nu pot să nu constat că abilităţile pentru a conduce naţiunea noastră lipsesc. Într-o democraţie sănătoasă dezbaterea este esenţială, iar eu cred că trebuie să ne confruntăm ideile într-un mod deschis şi transparent”, arată Geoană în mesaj.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Geoană anunţă că dezbaterea ar urma să aibă loc sâmbătă, 19 octombrie, la ora 18.00, la Grand Hotel Bucureşti, cu un moderator neutru şi în prezenţa presei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.