Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat, miercuri, despre candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţaile că va fi stabilit în PSD. ”Poate era bine să-l avem acum doi ani, dar de ce e bine pentru democraţie? Nu credeţi că noi suntem cei mai interesaţi ca momentul lansării să fie cel mai bun?”, a răspuns el presei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Tudose a fost întrebat la sediul PSD despre afirmaţia preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, că nu va candida la prezidenţiale dacă acestea vor avea loc în decembrie.

”A fost o discuţie între noi. Pe dvs vă interesează cine candidează la PSD? O să stabilim la PSD. Când o să stabilim. O să vă anunţăm când stabilim”, a spus Mihai Tudose.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Iar aveti dvs grija când stabilim noi candidatul? Da, poate era bine să-l avem acum doi ani, dar de ce e bine pentru democraţie? Nu credeţi că noi suntem cei mai interesaţi ca momentul lansării să fie cel mai bun?”, a completat el.

Întrebat când se va lua această decizie, europarlamentarul PSD a răspuns: ”Cât de curând o să fie”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.