Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat miercuri, despre o vizită a premierului Marcel Ciolacu, joi în Israel, la Ierusalim, că este prevăzută această vizită şi comunicarea se va face, însă cu rigorile contextului de securitate din regiunea respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a fost întrebat după şedinţa de Guvern dacă poate confirma o vizită a premierului Marcel Ciolacu, joi în Israel, la Ierusalim.

”Este prevăzută această vizită şi comunicarea se va face, însă cu rigorile contextului de securitate din regiunea respectivă”, a arătat Constantin. Reprezentantul Guvernului a fost întrebat şi dacă există un scop anume al vizitei.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Evident că există un scop anume al vizitei, dar, repet, comunicarea se face în condiţiile de discreţie, să spunem, impuse de context”, a precizat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.