Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a anunţat după şedinţa Executivului că Guvernul a alocat 270 de milioane de lei, reprezentând credite de angajament şi peste 570 de milioane lei credite bugetare către bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, pentru sprijinirea producătorilor agricoli, pentru motorina utilizată în agricultură, susţinerea activităţii de investiţii în creşterea suinelor şi în sectorul avicol, precum şi pentru susţinerea activităţii ministerului şi a structurilor subordonate. Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai anunţat că Ministerul Culturii va beneficia, de asemenea, de aproape 7 milioane de lei în plus pentru finanţarea unor proiecte culturale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fonduri suplimentare sunt destinate şi pentru sprijinirea producătorilor agricoli prin subvenţionarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură, susţinerea activităţii de investiţii în creşterea suinelor şi în sectorul avicol, precum şi pentru susţinerea activităţii ministerului şi a structurilor subordonate”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Mihai Constantin a precizat că în acest sens a fost aprobată alocarea a 270 de milioane de lei, reprezentând credite de angajament şi peste 570 de milioane lei credite bugetare către bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Purtătorul de cuvânt al Executivului a mai anunţat că Ministerul Culturii va beneficia, de asemenea, de aproape 7 milioane de lei în plus pentru finanţarea unor proiecte culturale.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

El a dat ca exemplu participarea mai multor instituţii de spectacole şi de concerte din România, din subordinea Ministerului Culturii, la Reuniunea Teatrelor Naţionale Chişinău, ediţia a noua, de anul acesta.

”Alte 32 de milioane de lei vor merge către Agenţia Naţională pentru Sport, instituţie implicată în susţinerea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris, iar lotul de canotaj care va reprezenta România la Paris va fi însoţit de antrenorul Antonio Colamonici, care a obţinut astăzi, prin hotărâre de Guvern, şi cetăţenia română, pe lângă cea italiană, pe care o deţine conform naţionalităţii sale”, a completat Mihai Constantin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.