Senatorul USR Marius Bodea susţine că deputata Cosette Chichirău, lider al Partidului Curaj, s-a dus cu ”miloaga” la Nicolae Ciucă să facă împreună pol de dreapta, după ce la Iaşi ”şi-a predat conştiinţa” în faţa lui Mihai Chirica, ajutându-l pe acesta să câştige Primăria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Chichirău, blatista lui Chirica, se cere în Parlament pe listele PNL”, a scris pe Facebook senatorul Marius Bodea, după ce luni, Cosette Chichirău s-a întâlnit cu liderul PNL Nicolae Ciucă pentru a discuta despre un proiect comun pe zona de dreapta.
”Întâi şi-a predat conştiinţa în faţa lui Mihai Chirica şi a PNL Iaşi când le-a promis, şi le-a şi livrat, că multiplul penal din fruntea administraţiei ieşene va mai prinde un mandat. Căci ăsta a fost măreţul plan al fostei luptătoare pentru reformă: să îmi blocheze mie şansa de a deveni primar, din răzbunare, şi să îi „servească” pe liberali în schimbul unor viitoare funcţii şi aranjamente pentru sine. Care aranjamente? Azi le vede o ţară întreagă, când s-a dus ţanţoşă la „Nicu Ciucă, ostaşul de pe locul 5 în sondaje”, să facă ei doi „pol de dreapta”. Adică să facă pol de dreapta cu PSD-ul, cel mai probabil, căci PNL nici nu mai există din punct de vedere politic azi în afara fraţilor mai mari de la Ciuma Roşie”, a precizat senatorul USR, Marius Bodea.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Potrivit lui Bodea, Mihai Chirica i-a strâns semnături lui Cosette Chichirău pentru candidatura la Primăria Iaşi, iar ”PNL Iaşi, cel mai probabil, i-a finanţat din greu, alături de grupurile de interese din jurul lui Chirica, precampania”.
Preşedintele Partidului Curaj, Cosette Chichirău, a discutat luni cu liderul PNL Nicolae Ciucă despre un proiect comun pe dreapta, ea precizând că sondajele arată că PNL şi USR nu au suficiente voturi pentru un guvern post-alegeri şi că o construcţie politică nouă poate umple acest gol.
”A fost o discuţie preliminară cu domnul Ciucă despre un proiect de dreapta, astfel încât să nu mai avem PSD la guvernare după alegeri. Nu e vorba de susţinere pe funcţii sau altceva, ci de un posibil guvern de dreapta după alegeri. PNL şi USR, aşa cum arată azi sondajele, nu au suficiente voturi pentru a forma o majoritate. Le lipseşte o felie de electorat care nu e captată nici de PNL, nici de USR”, a declarat pentru News.ro, deputata Cosette Chichirău.
Ea a spus că o nouă construcţie politică ar putea să adune suficiente voturi pentru a intra în Parlament, iar apoi să poată fi formată o majoritate alături de PNL şi USR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.