Premierul Marcel Ciolacu a transmis, joi seară, felicitări Partidului Laburist pentru câştigarea alegerilor din Marea Britanie, dar şi liderului Keir Starmer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări pentru Partidul Laburist pentru victoria sa importantă. Social-democraţia este în creştere”, a scris, joi seară, pe X (fosta reţea Twitter), premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD.

Acesta apreciază că va lucra foarte bine cu Keir Starmer, care are calea deschisă pentru a ocupa funcţia de premier, odată ce rezultatele sondajelor de la ieşirea de la urne vor fi confirmate.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Marea Britanie este un partener strategic cheie şi casa a mii de români”, a mai transmis Ciolacu.

Partidul Laburist a obţinut joi o victorie zdrobitoare în alegerile legislatrive din Regatul Unit, pune capăt unei perioade de 14 ani de putere conservatoare şi-i deschide uşa Downing Streetului liderului său Keir Starmer, arată un sondaj la ieşirea de la urne

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.