Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul suplimentează cu peste 3 miliarde de lei bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, credite de angajament aprobate pentru a asigura continuitatea contractelor dintre casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii medicale, în trimestrul IV al acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suplimentăm azi cu peste 3 miliarde de lei bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate. Sunt credite de angajament aprobate pentru a asigura continuitatea contractelor dintre casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii medicale, în trimestrul IV al acestui an”, a spus premierul în şedinţa de Guvern.

Şeful Executivului a menţionat că este vorba de contracte pentru asistenţa medicală primară, dentară şi pentru specialităţile clinice.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ciolacu a mai anunţat că Guvernul continuă şi măsurile de încurajare a învăţământului dual şi prin intermediul Ministerului Agriculturii.

”Acesta va susţine cele 59 de licee tehnologice cu profil agricol. Vom finanţa lucrări de renovare şi creşterea eficienţei energetice a clădirilor, digitalizarea manualelor, modernizarea stagiilor de practică şi organizarea schimburilor de experienţă în alte ţări europene”, a ţinut să precizeze premierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.