Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că ”nici în glumă” nu ar mai spune că PNL şi USR pot face alianţă. El susţine că România ”nu-şi permite instabilitate politică nici acum, nici în perioada următoare” şi subliniază că actuala coaliţie de guvernare nu a luat nicio decizie care să afecteze macroeconomia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”S-a dovedit: alianţa a fost de opt luni de zile între PNL şi USR. Nici în glumă nu aş mai spune că PNL mai poate să facă cu USR-ul vreo alianţă după catastrofa pe care a păţit-o România, nu cele două partide, fiindcă PSD-ul când a hotărât să intre la guvernare România era în plină criză socială. Eu nu cred că se mai poate repeta acest film”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Antena 3, joi seară.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a precizat că actualul Guvern nu a luat nicio decizie care să afeteze macroeconomia, în perioada campaniei electorale. 
 
”Nu am luat nicio măsură fiscală care să dăuneze macroeconomiei în acest moment pentru că este an electoral. Am luat deciziile ponderate, cu toţii ne dorim mai mult, dar în acest moment atât îşi permite România”, a afirmat Marcel Ciolacu.
 
Ciolacu a susţinut că ”nu putem să ne dezvoltăm decât dacă venim cu reformele prinse în PNRR”.
 
El a subliniat că România ”nu-şi permite instabilitate politică nici acum, nici în perioada următoare”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.