Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană au fost surprinşi luând cina la aceeaşi masă, luni seară, într-un restaurant, împreună cu alţi politicieni, printre care şi fostul premier Victor Ponta, conform Antena 3, care prezintă şi imagini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Rareş Bogdan, despre întâlnirea Ciolacu-Geoană la restaurant: Pentru noi nu e o surpriză. Până la urmă, domnul Geoană doar încearcă să ne explice că vine din spuma mării / Finala prezidenţială va fi Nicolae Ciucă-Marcel Ciolacu

„Nici dacă mă tăiaţi şi îmi puneţi sare pe tăieturi n-o să povestesc de la nicio întâlnire privată. A fost ziua de naştere a unui bun prieten. Nu ştiu cum a invitat sărbătoritul oamenii, dar în niciun caz nu a fost o întâlnire politică. Eu cred că am stat mai mult de două ore. Mi se pare absolut normal ca oamenii să meargă la zile de naştere. Nici dacă mă torturaţi, mă ardeţi, n-o să povestesc ceva de la întâlniri private, pentru că este de prost gust.”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

El a precizat că s-a discutat despre performanţa lui David Popovici la Jocurile Olimpice de la Paris

Politicienii erau invitaţii jurnalistului Marius Tucă, acesta sărbătorindu-şi luni aniversarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.