Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că la sectoarele 1 şi 2 sunt două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile şi care stau la televizor şi se plâng, el referindu-se la primarii Clotilde Armand şi Radu Mihaiu, care contestă numărarea voturilor în secţiile de votare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD a fost întrebat despre situaţia de la sectoarele 1 şi 2, unde primarii în funcţie contestă rezultatul şi numărarea voturilor. 

”Două persoane care, alături de mii de alte persoane, au pierdut alegerile. Care stau la televizor, se plâng. Am înţeles că preşedintele AEP consideră că, după această experienţă, trebuie să modifice ceva, trebuie să vină cu acele propuneri de modificare. Nu am expertiza domnului Toni Greblă în domeniu, dar categoric că voi fi atent la ceea ce va propune”, a spus Ciolacu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a precizat, despre procesul de la secţiile de votare, că ”a durat mult mai mult din punctul lui de vedere”.

”Sectorul 1 a avut un spaţiu total inadecvat, neavând elemente, doar mi s-a povestit, ce spaţiu a fost pus la dispoziţie, a fost pus intenţionat, pentru a nu face faţă unei asemenea provocări cum sunt alegerile de la sectorul 1. Este atributul primarului de sector”, a subliniat Ciolacu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.