Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, după şedinţa conducerii PSD din judeţul Braşov, că el a anunţat foarte clar că în luna decembrie nu va candida la funcţia de preşedinte, din partea PSD. ”La începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului”, a arătat Ciolacu. Despre susţinerea unei candidaturi a lui Mircea Geoană din partea PSD, Ciolacu a precizat că nu a avut o discuţie, de câţiva ani, cu Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, vineri, că liderii filialelor judeţene au participat la analiza rezultatelor alegerilor, cifre care ”reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România”. La finalul unei şedinţe care a durat peste şase ore, liberalii au stabilit că vor avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Liberalii au decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, la finalul unei şedinţe de peste şase ore / Analiză a rezultatelor / Ciucă: Acest vot totodată reconfirmă PNL ca fiind cel mai puternic partid de dreapta din România - VIDEO

”Eu am anunţat foarte clar că în luna decembrie nu voi canduda la funcţia de preşedinte, din partea PSD”, a spus liderul PSD la Sâmbăta de Sus.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Marcel Ciolacu a mai anunţat că la începutul lunii iulie, PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului”. 

Întrebat dacă mai suint şi alte variante de prezidenţiabil, dacă alegerile nu vor fi în luna septembrie, Ciolacu a răspuns: ”Întotdeauna sunt mai multe variante, important este ca eu şi colegii mei să luăm decizia cea mai bună”. 

Despre varianta ca Mircea Geoană să fie o variantă de prezidenţiabil, preşedintelew PSD a spus: ”Nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment şi nici eu, personal, nu am avut o discuţie, de câţiva ani, cu domnul Mircea Geoană, pentru o astfel de eventualitate. Este normal să nu am ce să răspund la această întrebare”. 

Întrebat dacă exclude această variantă ca Mircea Geoană să fie susţinut de PSD, Ciolacu a spus: ”Eu cred că în primul rând ar trebui să am o discuţie cu Mircea Geoană. Şi nu eu, ci împreună cu colegii mei”. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.