Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, despre fotografia cu Omar Hayssam la vânătoare, că a fost făcută acum 25 de ani. Nu am avut nicio relaţie. Dintr-o poză imensă, cum se face când se termină vânătoarea, cu vânatul în faţă şi vânătorii în jur, s-a decupat

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat care a fost relaţia sa cu omul de afaceri Omar Hayssam, după celebra poză cu cei doi la vântătoare.

”Nu am avut nicio relaţie, am fost la o vânătoare la care a fost invitat şi Omar Hayssam şi dintr-o poză imensă, cum se face, când se termină vânătoarea, cu vânatul în faţă şi vânătorii în jur, s-a decupat”, a comentat preşedintele PSD.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Ştiţi când a fost făcută acea poză? Acum 25 de ani. Dacă mă pot întoarce la 30 de ani, o fac cu plăcere”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.