Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, mărturiseşte că, dacă nu ar avea voie să se voteze singur şi nici să anuleze buletinul de vot şi ar avea de ales între Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Elena Lasconi şi George Simion ar vota-o pe Elena Lasconi. ”Este o doamnă şi mi se pare corect”, argumentează Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a participat, luni, la emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv, unde a fost întrebat cu cine ar vota între Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Elena Lasconi şi George Simion, dacă ar merge la vot pentru prezidenţiale şi nu s-ar putea vota singur şi nici nu ar avea posibilitatea de a anula buletinul de vot.

”Este o întrebare pe care ţi-o pui când eşti într-un for decizional foarte mic, unde sunt 7 persoane, 11... E  o jenă, fiindcă acolo vin propunerile, din cei şapte unu trebuie să fie preşedintele Biroului Permanent al Camerei, dau un exemplu. Şi atunci normal că faci socoteala care-s cu tine, care nu sunt, cum sunt propunerile şi este o jenă, ori autopropui, ori să te votezi singur. Să ştiţi că aş putea vota doi şi să anulez, până la urmă votul, nu e o problemă. Categoric, o femeie. Aş merge cu Elena Lasconi. (...) Deoarece este o doamnă şi mi se pare corect”, a răspuns Ciolacu.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Întrebat care ar fi titlul unui film despre viaţa sa – ”Cel mai iubit dintre pământeni”, ”Ali Baba şi cei 40 de hoţi”, sau ”Liceenii rock n roll” – Ciolacu a ales a treia variantă.

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruţă de a primi întrebări la care nu are posibilitatea de a nu răspunde.  

Conform regulilor emisiunii, invitaţii citesc întrebarea în gând, după care răspund. Dacă nu vor să răspundă, mănâncă ce li se dă, de obicei ceva foarte iute.

Ciolacu a mărturisit că nu îi place în mod deosebit mâncarea picantă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.