Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că poate spune cu o certitudine de 99,9% că România va intra şi terestru în Spaţiul Schengen în acest an. El a adăugat că aşteaptă ca în Austria să fie format un nou guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat, vineri, ce noutăţi are despre intrarea României în Spaţiul Schengen şi cu frontierele terestre. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”După cum bine ştiţi, s-au terminat alegerile în Austria. Nu au format încă noul guvern. Eu îmi doresc să-l formeze cu social-democraţii de această dată, pentru că, după cum iarăşi foarte bine ştiţi, domnul cancelar Nehammer este din familia PPE, aceeaşi familie din care face parte şi Partidul Naţional Liberal. Dar hai să vă spun cu o certitudine de 99,9%, anul acesta a România va intra terestru în Schengen”, a declarat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.