Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, luni, despre construcţia Spitalului Regional de la Iaşi, că suntem în etapa organizării de şantier, finalizată 95% iar anul acesta o să se dea şi câştigătorul în ceea ce priveşte construcţia propriu-zisă. El a precizat că era normal ca Spitalul Regional să fie construit la Iaşi, unde este şi centru universitar, cum, de altfel, este normal ca spitalele regionale să fie construite în centrele universitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că este a doua etapă din construcţia Spitalului Regional de la Iaşi, pe lângă cel de la Cluj şi cel de la Craiova.

”Acum suntem în etapa organizării de şantier, finalizată 95%, şi, deja, ne-a informat acum domnul director (..)  că anul acesta o să se dea şi câştigătorul în ceea ce priveşte construcţia propriu-zisă, rămânând la anul, a spus domnul ministru, să se facă licitaţia pentru tot ce înseamnă aparatură medicală. Cu alte cuvinte, se pare că de această dată ne ţinem de cuvânt şi cu Autostrada Moldovei şi cu Spitalul Regional”, a arătat Ciolacu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Şeful Executivului a mai spus că era normal ca Spitalul Regional să fie construit la Iaşi, unde este şi centru universitar, cum, de altfel, este normal ca spitalele regionale să fie construite în centrele universitare.

Premierul a menţionat că prioritatea Companiei Naţionale de Investiţii, în acest moment, sunt campusurile universitare. 

”Îmi cer scuze de la anumiţi primari, părarea mea este că anumite cămine culturale pot să mai aştepte, şi anumite săli de sport din zona ruralăm pentru o perioadă de câteva luni de zile, şi tot ce avem campusuri universitare, cămine pentru studenţi, vor fi o prioritate pentru CNI în acest moment”, a completat Ciolacu, arătând că în şedinţa de Guvern s-a aprobat deja la Constanţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.