Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, afirmă că nu a avut nicio discuţie legată de o eventuală candidatură a sa a alegerile parlamentare din acest an şi nici nu o preocupă, „deocamdată”, acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Nu am avut această discuţie şi deocamdată nu am această preocupare. Deocamdată ne ocupăm de examenele naţionale”, a răspuns Ligia Deca, luni, întrebată dacă va candida la alegerile parlamentare din acest an. 
De asemenea, întrebată dacă va renunţa la funcţia de ministru în situaţia în care va avea calitatea de candidată pentru un mandat de deputat sau senator, aceasta a precizat că va anunţa şi „eventualele implicaţii” în momentul în care va lua o decizie. 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Ligia Deca este membru al organizaţiei sectorului 6 din cadrul Partidului Naţional Liberal, ea înscriindu-se în partid în vara anului trecut.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.