Liberalii vor să negocieze un termen intermediar privind alegerile prezidenţiale, între septembrie şi noiembrie, au precizat surse liberale pentru News.ro. Astfel, 27 octombrie primul tur şi 10 noiembrie turul al doilea este o nouă variantă pusă pe masa coaliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liberalii au mers marţi în şedinţa coaliţiei cu intenţia de a negocia un nou termen intermediar privind alegerile prezidenţiale, între lunile septembrie şi noiembrie.

Astfel, o variantă ar fi 27 octombrie primul tur şi 10 noiembrie turul al doilea de scrutin. 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Coaliţia PSD-PNL s-a reunit, marţi, de la ora 10.00, pentru a stabili data alegerilor prezidenţiale, în urma ultimei discuţii dintre cele două partide rămânând două variante de lucru, cu 15 sau 29 septembrie primul tur de scrutin.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut deja, în şedinţa de guvern de vineri, ministrului de Interne, Cătălin Predoiu să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale, el subliniind că în discuţie dunt două date pentru turul I de scrutin, 15 sau 29 septembrie.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.