Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru modificarea şi completarea art. 12 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 84/2011 privind reglementarea unor măsuri financiar-fiscale şi de plată a unor contribuţii la organisme internaţionale, precum şi pentru modificarea anexei nr. 2.2 la Ordonanţa Guvernului nr. 41/1994 privind autorizarea plăţii cotizaţiilor la organizaţiile internaţionale interguvernamentale la care România este parte. Actul normativ prevede aprobarea plăţii contribuţiei anuale de participare, în valoare de 3.750 euro, a Institutului Naţional de Expertize Criminalistice (INEC), în calitate de membru la Reţeaua Europeană a Institutelor de Ştiinţe Criminalistice ((ENFSI).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea promulgată de către şeful statului are ca obiect de reglementare aprobarea cuantumului şi a plăţii contribuţiei anuale de participare (suma de 3.750 de euro/an, în limita echivalentului în lei) a Institutului Naţional de Expertize Criminalistice, în calitate de membru cu drepturi depline şi obligaţii depline la Reţeaua Europeană a Institutelor de Ştiinţe Criminalistice (ENFSI).

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.