Preşedinta USR şi candidata partidului la prezidenţiale Elena Lasconi a afirmat, întrebată dacă ar fi oportună comasarea celui de-al doilea tur al alegerilor cu cele parlamentare, că astfel de comasări sunt făcute de politicieni doar pentru că se gândesc ce îi avantajează şi ce nu îi avantajează. „Aici aveţi o femeie care luptă pentru România. Pe mine nu mă interesează în ce dată se întâmplă, pe mine mă interesează să mergem înainte şi să câştigăm”, a mai spus ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„V-am spus, lucrurile acestea, comasările, când să fie data, sunt pentru politicieni care se gândesc ce îi avantajează şi ce nu îi avantajează. Aici aveţi o femeie care luptă pentru România. Pe mine nu mă interesează în ce dată se întâmplă, pe mine mă interesează să mergem înainte şi să câştigăm”, a afirmat Elena Lasconi, chestionată dacă ar fi oportună, comasarea a celui de-al doilea tur al prezidenţialelor cu cele parlamentare, într-o conferinţă de presă susţinută, sâmbătă, după ce USR a votat ca ea să fie candidata partidului la alegerile prezidenţiale.

Ea a mai fost întrebat care crede că este atuul său pentru a fi candidatul dreptei la prezidenţiale şi nu altcineva.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Pentru asta îi întrebăm pe români.  Eu sunt autentică, nu o să îngenunchez niciodată în faţa PSD, nu am să fac compromisuri de genul acesta. Cam astea sunt atuurile. PNL a greşit de două ori. Ştiţi cum e? E ca şi cum prima dată îţi înşeli nevasta şi spui că stai puţin că m-am îmbătat. Dar a doua oara de ce ai mai făcut-o?”, a mai spus Lasconi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.