Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al României, Elena Lasconi, afirmă că, dacă PNL ar susţine-o în cursa pentru Preşedinţia României, ar câştiga alegerile din primul tur de scrutin. Lasconi respinge ideea de a susţine un candidat al PNL la alegerile prezidenţiale din acest an şi lansează către liberali o invitaţie la dialog.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu am vorbit cu mulţi membri PNL, importanţi, dar care nu ies în faţă acum, care bineînţeles că vor cu noi, e evident că vor cu noi, nu cu PSD. Dar nu ai cu cine să vorbeşti”, a afirmat Elena Lasconi, luni seară, într-un interviu acordat Antena 3.

Întrebată dacă ar susţine un candidat comun al PNL şi USR care să fie din partea PNL, Elena Lasconi a răspuns: ”Nu, pentru că nu au în momentul de faţă”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Dacă ei m-ar susţine pe mine la prezidenţiale (...) Eu vă spun un  lucru: dacă se va întâmpla asta (să primească susţinerea PNL în cursa pentru preşedinţia României  - n.r.) va fi pentru prima dată în istorie când vom câştiga din primul tur şi pentru prima dată în istorie când vom avea preşedinte femeie”, afirmă Lasconi.

Ea îi acuză pe cei de la PNL de lipsă de maturitate.

”Eu nu înţeleg copilăria asta, deci nu există maturitate acolo. Eu credeam că politicienii au o maturitate, dar m-am înşelat. Şi nu aş vrea să mă apuc să fac invitaţii, dar uite: eu nu am o problemă, vă invit, vă invit să discutăm!”, a adăugat Lasconi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.