Candidatul USR pentru Preşedinţia României, Elena Lasconi, a afirmat, luni seară, că românii au şansa ca la alegerile din acest an să voteze pentru România pe care şi-o doresc. Ea s-a descris ca fiind o persoană loială, de bună credinţă şi muncitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Acum românii au şansa să voteze pentru o Românie pe care şi-o doresc. Eu am pornit de jos, ştiu prin ce greutăţi trec românii, am bătut ţara asta în lung şi în lat, 25 de ani, ca jurnalist. Şi am coborât acolo unde politicienii nu coboară, acolo unde e durere, acolo unde într-o casă nu au ce mânca copiii, unde stau câte 9 sau câte 10, într-o cameră şi e greu”, a declarat Elena Lasconi, luni seară, într-un interviu la Antena 3.

Lasconi a adăugat că nu îi place să vorbească despre ea, dar afirmă că este un om muncitor şi loial.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În momentul ăsta eu cred că românii au ce vota. Nu vreau să mă laud. Nu îmi place să vorbesc despre mine şi să mă laud şi să zic cine sunt eu, dar chiar sunt de bună credinţă, sunt muncitoare, mă înconjor de oameni buni, sunt loială, nu sunt o trădătoare şi iubesc ţara asta pentru că cel mai simplu lucru este să îţi iei un bilet şi să pleci în altă parte”, a precizat Elena Lasconi.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în 24 noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.