Candidatul UDMR la preşedinţia României, Kelemen Hunor, a declarat că 2024 că este un an pierdut din punctul de vedere al reformelor şi că s-au făcut ”improvizaţii”. ”Deficit bugetar spre 8 la sută cu care vom închide anul, dacă nu sărim de 8. Deficitul comercial care creşte, deficitul structural uriaş”, a enumerat Kelemen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Deficit bugetar spre 8 la sută cu care vom închide anul, dacă nu sărim de 8. Deficitul comercial care creşte, deficitul structural uriaş. Dacă începi să reduci deficitul înseamnă costuri economice. Pe de altă parte, dacă nu faci o reformă în cele trei sisteme de redistribuire, mai ales în sănătate şi în sistemul social, iarăşi nu rezolvi problema deficitului structural. Permanent se va recrea acest deficit. Vor fi decizii grele”, a declarat Kelemen Hunor, sâmbătă, la Digi 24.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Întrebat dacă anul 2024 a fost un an pierdut, Kelemen Hunor a precizat că nu au fost făcute reforme, ci doar ”improvizaţii”.
 
”Absolut. Aici nu au fost reforme, au fost improvizaţii. Uitaţi-vă la taxe, la impozite, la schimbări. Anul trecut în noiembrie ordonanţă, trenuleţ în decembrie, buget, ianuarie au revenit, în februarie iarăşi. Deci lipsă de predictibilitate, nu reforme”, a punctat Kelemen Hunor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.