Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat joi că PSD are acest plan al promovării lui Simion în turul 2 şi s-au convins de această chestiune, odată cu decizia de eliminare din cursă a Dianei Şoşoacă, el precizând că era necesar un extremist de serviciu care să-i sprijine parcursul lui Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Evident că PSD-ul are acest plan al promovării lui Simion în turul 2, de altfel, cu toţii ne-am convins de această chestiune, odată cu decizia de eliminare din cursă al lui Şoşoacă, care practic concura pe acelaşi tip de electorat”, a spus Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Era necesar un extremist de serviciu care să-i sprijine parcursul domnului Ciolacu, dar eu cred că în momentul de faţă cel mai mult va conta prestaţia fiecărui candidat la prezidenţiale”, a mai spus Stroe.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a precizat că PNL îşi doreşte să construiască pe zona de dreapta un bloc politic.

”În turul 2 vom avea un candidat al dreptei, Nicolae Ciucă, suntem convinşi de acest lucru, toate analizele interne şi sociologice indică acest lucru, şi un PSD, bineînţeles care este stânga reprezentată de Marcel Ciolacu”, a completat liberalul.

Stroe a menţionat că este o competiţie pentru turul 2 şi la nivel strategic toate partidele încearcă să-şi maximizeze şansele şi să puncteze.

”Cel mai bine poziţionat candidat pe zona de dreapta este evident preşedintele Ciucă şi lucrul ăsta va fi confirmat de altfel şi prin prisma votului politic şi al vehiculului politic şi anume Partidul Naţional Liberal, care la locale şi în europarlamentare a înregistrat 28-30% care practic vor conta enorm. PNL este un partid mare, un partid articulat, un partid cu 1146 de primari care vor fi mobilizaţi la aceste alegeri”, a explicat Stroe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.