Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat joi că modul de funcţionare al acestui guvern în ultimele două luni de zile va fi unul asemănător cu funcţionarea unui guvern interimar, care nu mai are o majoritate parlamentară care să gireze marile proiecte sau marile decizii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Modul de funcţionare al acestui guvern în ultimele două luni de zile va fi unul asemănător cu funcţionarea unui guvern interimar, care nu mai are o majoritate parlamentară care să gireze marile proiecte sau marile decizii”, a spus Ionuţ Stroe.

El a precizat că, atât timp cât dialogul politic este întrerupt, în mod evident, nu poţi promova mari decizii la nivel guvernamental.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Asta este şi motivul pentru care probabil rolul acestui guvern, în ultimele două luni, va fi mai greu să administreze decât să influenţeze foarte foarte mult deciziile guvernamentale”, a spus în emisiunea România Politică de la Prima News Ionuţ Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.