Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că Florin Cîţu este un om pe care, cu siguranţă, te poţi baza când vorbeşti de viitorul politic în România şi că are în momentul de faţă şi experienţa şi competenţa şi tot ce-i trebuie unui om pentru a merge mai departe în zona decizională. El a precizat că la Bucureşti, cu siguranţă în această seară vor avea o decizie în BPN privind lista la alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ionuţ Stroe a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că în seara aceasta, practic, în şedinţa conducerii PNL se vor lua ultimele decizii cea ce priveşte listele la parlamentare.

Despre lista pe care se va afla fostul premier Florin Cîţu, Stroe a spus: ”Florin Cîţu este un om pe care, cu siguranţă, te pot baza când vorbeşti de viitorul politic în România. Nu vreau să ofer o informaţie până nu se ia o decizie, dar, cu siguranţă, este o opţiune pentru viitor. Florin Cîţu are în momentul de faţă şi experienţa şi competenţa şi tot ce-i trebuie unui om pentru a merge mai departe în zona decizională”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ionuţ Stroe a anunţat că lista pe Bucureşti nu este încă finalziată. ”La Bucureşti, cu siguranţă în această seară vom avea o decizie în şedinţa Biroului Politic Naţional, care va începe în curând”, a afirmat el.

Fostul premier Florin Cîţu ar putea deschide lista PNL pentru Senat la Galaţi. Totuşi, Cîţu şi-ar dori o candidatură în Bucureşti, dar sunt puţine locuri eligibile, susţin surse politice pentru News.ro. Ligia Deca, ministrul Educaţiei, va candida la Vâlcea, în timp ce Diana Păun, consilier prezidenţial pe probleme de Sănătate, va deschide lista pentru Senat la Caraş-Severin. Andrei Baciu, fost preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate, ar putea candida pe lista PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor. Baciu este pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-Covid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.