Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat vineri că este firesc pentru PNL să încerce să construiască un bloc politic de dreapta pentru viitoarea guvernare, cum la fel, poate chiar în consiliile locale, şi consiliile judeţene să încerce să realizeze acest lucru. Despre apropierea de Nicuşor Dan, primarul Capitalei, Stroe a spus că este ”o apropiere cât se poate de firească şi naturală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Este absolut firesc, este absolut normal, este natural ca privirea noastră să se îndrepte către dreapta. Suntem partidul de dreapta cel mai mare, suntem în mod tradiţional partidul integrator al tuturor curentelor ideologice de dreapta din România. E firesc, aş spune, să încerci să construieşti un bloc politic de dreapta pentru viitoarea guvernare, cum la fel, poate chiar în consiliile locale, şi consiliile judeţene să încercăm să realizăm acest lucru. Aţi văzut în exprimarea publică a preşedintelui idei la care ţinem, o recomandare, care a fost făcută chiar organizaţiilor judeţene, să încerce să constituie majorităţi de dreapta acolo unde se poate”, a spus Stroe după şedinţa PNL.

Despre majoritatea pentru Consiliul Municipal în Bucureşti, Stroe a precizat că nu e vorba de negocieri, ci ”este o apropiere cât se poate de firească şi naturală”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”De altfel, nu în puţine rânduri l-aţi văzut pe preşedintele Ciuca alături de primarul ales capitalei Nicuşor Dan. Apeluri la maturitate, la raţiune, la apropiere între forţele de dreapta din Bucureşti, dar şi din restul ţării au fost făcute de ambele voci”, a precizat Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a comentat şi afirmaţia lui Vlad Voiculescu că nu există niciun fel de negocieri pentru o majoritate în CGMB.

”Până să ajungem la aceste discuţii, trebuie să trecem peste rigiditatea, inflexibilitatea şi condiţiile aproape imposibile puse de candidata dânşilor la prezidenţiale”, a răspuns Stroe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.