Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR, face un apel către preşedinţii PSD şi PNL să renunţe la planul de a adopta în Parlament o lege specială pentru Klaus Iohannis, prin care acesta să poată candida pentru un loc de parlamentar în timp ce încă exercită funcţia de preşedinte al României. În caz contrar, USR va folosi toate mijloacele legale pentru a bloca în Parlament demersul PSD-PNL, arată Moşteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”PNL şi PSD pregătesc o lege specială pentru Klaus Iohannis. Vor să prelungească cariera politică a preşedintelui, care i-a trădat de atâtea ori pe români. După două mandate în care Klaus Iohannis a fost cel mai absent preşedinte din istoria României, PNL, cu mâna PSD, îi mai dă o şansă. Îi pregătesc lui Iohannis un loc în Parlament. Sunt patru legi electorale pe circuit la Senat, iar ei vor să depună un amendament la una dintre legi care să îi permită lui Klaus Iohannis să candideze, deşi este în continuare preşedintele ţării”, spune Ionuţ Moşteanu. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El continuă: ”Acest preşedinte s-a remarcat doar prin absenţe în momente critice pentru România. A adus PSD la guvernare într-un moment în care ţara avea nevoie de reforme. A dat mână liberă baronilor din PSD şi PNL, a distrus justiţia, şi-a numit apropiaţii pentru a avea linişte, în timp ce aceştia băgau adânc mâna în bugetul ţării. A fost apărătorul privilegiaţilor, al pensiilor speciale, atunci când românii nu mai făceau faţă scumpirilor. A eşuat în mandatul său de preşedinte. A promis că va fi „preşedintele tuturor românilor”, dar a ales să fie preşedintele unei găşti care a devalizat statul. A fost preşedintele nepăsării, al luxului pentru el şi al vacanţelor. Iar acum, care este răsplata? Un loc călduţ în Parlament, pregătit de Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu”.
 
”Fac un apel către cei doi preşedinţi ai PNL şi PSD: renunţaţi imediat la acest plan!”, spune Moşteanu. 
 
”În cazul în care aleg să continue, USR va folosi toate mijloacele legale pentru a-i bloca în Parlament. Klaus Iohannis, e timpul să te pensionezi. Ai făcut prea mult rău României”, mai afirmă Ionuţ Moşteanu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.