Reprezentanta AUR, Ioana Ramona Bruynseels, a declarat miercuri despre noul pol politic pe care îl construieşte europarlamentarul AUR Cristian Terheş că nu crede că acestuia îi place statutul de trădător şi nici celor de la AUR statutul de partid folosit pentru a ajunge în anumite poziţii publice. Ea a anunţat că vor avea o discuţie cu Terheş, arătând că ar fi foarte urât şi dezamăgitor pentru ei să se întâmple aşa ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ioana Ramona Bruynseels a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News, despre zvonurile potrivit cărora europarlamentarul Cristian Terheş ar intenţiona să îşi facă un nou pol, în afara AUR, că urmează o discuţie cu acesta.

”Într-adevăr, primele semne au arătat o potenţială abandonare a înţelegrii noastre. Domnul Cristian Terheş este europarlamentar AUR, dânsul a deschis lista pentru Parlamentul European şi tocmai de aceea şi noi am fost surprinşi de zvonurile lansate pe piaţă, potrivit cărora dânsul ar dori să creeze un nou pol, menit să ia de la AUR voturi. La o primă discuţie cu domnul Terheş, binenţeles că dânsul a negat acest lucru”, a precizat aceasta.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ioana Ramona Bruynseels a adăugat că speră ca zilele acestea să se găsească la masa discuţiilor cu Cristian Terheş pentru a clarifica totul.

”Nu cred că place vreunuia dintre noi nici statutul de trădător, în cazul domnului Terheş, şi nici nouă nu ne place statutul de partid folosit pentru a ajunge la anumite poziţii publice şi ulterior să uiţi ce s-a discutat înainte”, a mai arătat reprezentanta AUR.

”Nu cred că l-aţi auzit pe domnul Simion spunând ceva negative despre domnul Cristian Terheş, de când au apărut aceste zvonuri. Aşteptăm să vorbim, să clarificăm lucrurile şi vedem ulterior. Oricum, ar fi foarte urât şi dezamăgitor pentru noi să se întâmple aşa ceva”, a mai spus ea.

Cristian Terheş, preşedintele Partidului Naţional Conservator Român (PNCR) ales europarlamentar pe listele AUR, a declarat pentru G4Media că noua forţă politică pe care o crează în jurul partidului său ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale.

”Decizia colegilor atât din Partidul Naţional Conservator Român (PNCR), cât şi din partidele care sunt în proces de fuziune cu PNCR, a fost de a merge sub sigla PNCR la alegerile parlamentare. Referitor la alegerile prezidenţiale, luăm serios în calcul să avem un candidat conservator pro-occidental pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Până la finalul acestei săptămâni vom avea o şedinţă a Comitetului Naţional în care vom stabili candidatul PNCR la prezidenţiale”, a declarat Terheş pentru G4Media.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.