MInistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă vineri un pas important pentru lansarea în licitaţie a contractului pentru Lotul 5 (21,52 km) al drumului de mare viteză Craiova -Târgu Jiu, după ce CNAIR a transmis spre verificare la ANAP, documentaţia pentru proiectarea şi execuţia acestui lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Pas important pentru lansarea în licitaţie a contractului pentru Lotul 5 (21,52 km) al drumului de mare viteză Craiova -Târgu Jiu! CNAIR a transmis, astăzi, spre verificare la ANAP, documentaţia pentru proiectarea şi execuţia acestui lot”, a scris ministrul pe Facebook.

Grindeanu precizează că lotul va avea profil de drum expres şi pe traseul căruia vor fi construite inclusiv: - un Pasaj (329 m) în zona localităţii Târgu Cărbuneşti; - un pasaj (262 m) peste CF202; - un Nod rutier în zona Târgu Cărbuneşti, prin care se asigură conexiunea cu DN67B; - două Spaţii de Servicii; - două Parcări de Scurtă Durată; - un Centru de Întreţinere şi Coordonare. ”Contractul finanţat, prin PT, alocă 34 de luni fazelor de proiectare şi de execuţie (10 luni- proiectare şi 24 de luni- execuţie).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”După validarea documentaţiei de atribuire, CNAIR va publica Anunţul de Participare la licitaţie în cadrul căruia se va stabili şi data limită pentru depunerea ofertelor”, mai spune Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.