Liderul AUR George Simion a declarat, luni, după discuţiile cu reprezentanţii Guvernului, la Palatul Victoria, pe calendarul alegerilor prezidenţiale, că a văzut un premier slab, un premier care nu e propriul lui stăpân şi la care diferite grupuri de interese au ajuns. ”Mă temeam că este mincişos. E mai mult şi mai grav. Nu poate. Este neputincios”, a spus Simion. Liderul AUR a menţionat că pe el nu îi interesează când sunt alegerile, pentru că altele sunt problemele românilor şi a subliniat că erau pregătiţi pentru 15 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut un premier slab, am văzut un premier care nu e propriul lui stăpân, am văzut un premier la care diferite grupuri de interese, pe care nu le cunosc, au ajuns. Mă temeam că este mincişos. E mai mult şi mai grav. Nu poate. Este neputincios. A anunţat un calendar. Nu ştiu cu ce este şantajat. Pe noi nu ne interesează când sunt alegerile, altele sunt problemele românilor. Eram pregătiţi pentru 15 septembrie”, a spus liderul AUR, după discuţia cu premierul Ciolacu.

El a menţionat că şi mâine se poate da Hotărârea de Guvern ca alegerile să fie pe 15 septembrie, ”nu cum s-a afirmat eronat că vineri era ultima zi”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La ce feţe triste am văzut acolo, în Palatul Victoria, e clar că a pierdut domnia neamul Basarab”, a completat Simion.

Întrebat ce i-a spus premierul Ciolacu despre data alegerilor, preşedintele AUR a răspuns: ”A dat din cap. Dacă mai ţineţi minte declaraţia dlui Ciolacu că se termină cu şmecheria care se termină la gardul Palatul Victoria, cât de hotărât era dumnealui, practic, a fost păcălit să facă alegeri comasate în iunie, comasate, şi acum e păcălit din noi. E ursul păcălit de vulpe, dar nu asta a picat la bac, ci nuvela”. 

Liderul AUR a subliniat că a discutat şi despre procesul electoral total viciat de pe 9 iunie, despre ce greşeală au făcut, deşi au fost avertizaţi, despre numărul mare de buletine anulate şi despre faptul că nu a fost respectat procesul democratic.

”Astăzi, este un preşedinte de partid pe toate bilboard-urile, care încă scrie o carte, avem doi candidaţi cu doctorate copiate şi un alt candidat care nu are diplomî de bacalaureat”, a mai spus liderul AUR. ”Sunt absolut siderat de felul în care premierul minte şi anunţă o dată şi nu se ţine de cuvânt. Cred că şi el se simte ruşinat, dar nu are ce face. Puterea nu este la el”, a mai afirmat George Simion, adăugând că nu Marcel Ciolacu hotărârea. Întrebat cine ea decizia, el a răspuns:

”Nu ştiu, SUA, ambasadele, Klaus Iohannis, nu ştiu. Klaus Iohannis, care l-a pus pe Ciolacu şi acum îi impune. (..) marcel Ciolacu pare o marionetă în mâinile lui Klaus Iohannis”, a arătat George Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.