Preşedintele AUR George Simion, afirmă că are de doi ani discuţii cu omul de afaceri George Becali pe tema implicării acestuia în politică, iar de jumătate de an Becali i-a sus că se va implica, cerându-i să nu dezvăluie acest lucru. Simion se arată convins că Becali va aduce voturi Alianţei pentru Unirea Românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Discuţiile mele cu Gigi Becali sunt de doi ani. Gigi Becali mi-a promis că mă va ajuta în cursa pentru prezidenţiale, Gigi Becali este omul din spaţiul public în care românii au cea mai mare încredere. El s-a convins acum juma de an. Mi-a zis: până la urmă, să ştii că mă bag şi eu, dar o ţinem secret până în ultima lună”, a dezvăluit George Simion în emisiunea Insider Politic, difuzată sâmbătă la Prima Tv.
Preşedintele AUR se arată convins că din punct de vedere electoral George Becali „va aduce voturi în plus” Alianţei. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„Eu nu sunt aicea într-un pension de demoazele, sunt în lumea politică rea care se bazează pe voturi şi pe susţinere populară. Dacă mă interesau foarte mult alte aspecte, nu mai existam astăzi ca partid. E murdară lumea politică”, a subliniat Simion.
AUR a depus săptămâna trecută, la Biroul Electoral, lista candidaţilor pe Bucureşti la alegerile parlamentare, în care George Simion, preşedintele formaţiunii, este cap de listă la Camera Deputaţilor, urmat de George Becali, iar fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, se află pe locul 4.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.