Preşedintele AUR, George Simion, a declarat luni, înainte de discuţiile cu premierul Ciolacu, pe data alegerilor prezidenţiale, că pentru AUR era oportun ca alegerile să aibă loc la termen în acest an, el acuzându-l pe premier şi pe partenerii lui de la PNL că sunt mincinoşi. El a mai spus că este un proces electoral viciat cap-coadă iar liberalii fac blat cu PSD

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mi se pare că domnul Ciolacu îşi dă prea mare importanţă pentru ceea ce este, un mincinos”, a spus preşedintele AUR, înainte de a intra la consultările de la Palatul Victoria.

”Noi nu cerem nimic, decât ca indivizi precum Marcel Ciolacu şi Rareş Bogdan să nu mai mintă. Rareş Bogdan a venit cu această variantă a comasatelor ca să nu mai fie impozitate pensiile. Acum vrea neapărat să salveze şcolile. Vă imaginaţi cum salvează Rareş Bogdan şcolile, că nu o să existe decât un singur buletin de numărat, nu cinci, ca la alegerile comasate, ilegale. E un proces electoral viciat cap-coadă. Domnii liberali fac blat cu PSD, ei, care au ţinut trena?”, a afirmat Simion. George Simion a mai spus că ”pentru AUR era oportun ca alegerile să aibă loc la termen în acest an”. ”Dar ce să fac, dacă premierul e mincinos şi partenerii lui sunt şi mai mincinoşi?”, a completat liderul AUR.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.