Liderul PSD Sector 1, Florin Manole, a declarat marţi că nu crede că există acest scenariu în care premierul Marcel Ciolacu să îl desemneze comisar european pe preşedintele Klaus Iohannis, el arătând că infinit mai mult vede scenariul în care îl desemnează pe Mihai Tudose. ”Mi se pare în regulă să avem un comisar din partea stângii româneşti”, a completat Manole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Manole, liderul PSD Sector 1, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că o nominalizare a preşedintelui Klaus Iohannis, în funcţia de comisar european, de către premierul Marcel Ciolacu, o consideră ”improbabilă”.

”O consider improbabilă. (..) Acest lucru este posibil într-o măsură incredibil de mică”, a spus Manole. Liderul PSD Sector 1 a precizat că nu crede că se va întâmpla aşa ceva şi nici nu vede vreo parte care ăs transmită mesaje în acest sens. ”E prima oară când îl aud ( acest scenariu, nr)”, a mai spus Manole.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Nu cred că există acest scenariu în care premierul Marcel Ciolacu să îl desemneze comisar european pe preşedintele Iohannis. Nu cred. Acum, vedem ce se va întâmpla”, a completat el. Social-democratul a ţinut să precizeze că vede ”infinit mai mult” scenariul în care premierul îl desemnează pe Mihai Tudose, liderul eurodeputaţilor PSD.

”Mi se pare în regulă să avem un comisar din partea stângii româneşti. Cred că, după ce vom ştii portofoliile, e momentul cel mai bun de căutat comisar”, a mai declarat Florin Manole.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.