Europarlamentarul Diana Şoşoacă a venit la prima şedinţă a noului legislativ european în port popular românesc şi cu năframă pe cap, ea afirmând că aici se întâlnesc satanele. Ea a votat împotriva Robertei Metsola pentru preşedinţia Parlamentului European şi a scris mai multe mesaje pe buletinul de vot, transmişând că nu susţine cauza Ucrainei şi nici pe cea a comunităţii LGBT.. Ulterior, ea a declarat pe hol că ”aici se întâlnesc satanele” şi că va aduce un preot să sfinţească birourile. Europarlamentarul SOS România a mers şi la barul Parlamentului European, unde a stat la rând lastandul de prăjituri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Europarlamentarul Diana Iovanovici-Şoşoacă a venit marţi, la şedinţa Parlamentului European, îmbrăcată în port naţional şi cu o năframă pe cap, alături de colegul ei, Luis Lazarus.

Şoşoacă a şters de pe buletinul de vot pentru alegerea preşedintelui PE numele Robertei Metsola, scriind în schimb mai multe mesaje în limba engleză, printre care ”Niciodată cu Ucraina”, ”Niciodată pentru LGBT” şi ”Niciodată pentru dictatura UE”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

Pe holurile PE, ea a declarat că i s-a tăiat internetul şi că aici se întâlnesc satanele.

”Aici se întâlnesc satanele. O să aduc şi aici un preot să sfinţească birourile şi pe unde mai pot. O să propun să mai deschidem un sediu, în Bucureşti în Palatul Parlamentului”, a spus Diana Iovanovici Şoşoacă.

Ea a povestit şi că s-a dus la preşedintele Parlamentul European, Roberta Metsola să vorbească cu ea. ”Când m-a văzut, s-a albit. I-am zis: ”Permiteţi-mi să mă prezint, sunt Diana Şoşoacă”. ”Ştiu cine sunteţi” (n.r a fost replica Robertei Metsola) Vreau să avem o întrevedere. Era din ce în ce mai albă, cei care erau în jurul ei se puseseră în jurul ei de parcă cineva vrea să o omoare. Mi-a spus: ”Vă rog să îmi scrieţi ora când doriţi şi sunt deschisă să vorbesc cu dvs”, a relatat Diana Iovanovici-Şoşoacă.

De-a lungul zilei. Şoşoacă a dat declaraţii pe holurile PE, şi-a prezentat biroul, unde a adus numeroase icoane, şi-a prezentat buletinul de vot pentru alegerea preşedintelui PE şi a fost fotografiată aşteptând la coadă la standul de prăjituri de la barul Parlamentului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.