Europarlamentarii AUR anunţă marţi că au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcţia de preşedinte al Parlamentului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu trădăm încrederea pe care ne-au acordat-o românii la alegerile europarlamentare! Astăzi, europarlamentarii AUR au votat împotriva realegerii Robertei Metsola în funcţia de preşedinte al Parlamentului European! Nu putem să fim de acord cu politica dusă de doamna Metsola în ultimii ani, o politică ce a sărăcit populaţia europeană, ne-a adâncit şi mai mult într-un conflict care are potenţialul de a se transforma într-un veritabil război, şi a îndepărtat instituţiile europene de voinţa majorităţii votanţilor din Uniunea Europeană”, transmite AUR într-un comunicat oficial.

AUR arată că ”Europa are nevoie astăzi de politicieni capabili, care militează pentru pace şi care înţeleg faptul că direcţia în care a mers societatea noastră până în acest moment a fost una fundamental greşită”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Totodată, toţi cei responsabili pentru modul în care a fost condusă Uniunea Europeană in ultimii ani trebuie să fie traşi la răspundere, nu premiaţi cu alte funcţii politice importante”, spune AUR.

”Green Deal, achiziţia vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina – toate aceste proiecte au fost girate de conducerea Comisiei Europene, printre care o amintim şi pe doamna Metsola, iar AUR nu poate, în cunoştinţă de cauză, să voteze astfel de persoane la conducerea Uniunii. Rămânem fideli valorilor noastre până la capăt! Cetăţenii europeni au fost ignoraţi cu desăvârşire atât de doamna Metsola, cât şi de doamna Ursula von der Leyen, iar acest lucru nu mai trebuie să fie acceptat! Astăzi am votat impotriva Robertei Metsola, iar zilele următoare vom vota şi împotriva celei pe care noi o considerăm ca fiind una dintre cele mai distructive personaje politice de la Bruxelles: Ursula von der Leyen”, adaugă formaţiunea.

”Suntem aici pentru români, nu pentru interesele grupurilor care aproape au distrus proiectul european!”, se mai arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.