Candidatul USR pentru funcţia de preşedinte al României, Elena Lasconi, a afirmat, marţi seară, că şi-ar fi dorit o alianţă preelectorală cu PNL, care să fie condus de Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor. Lasconi a mai spus că există riscul ca Marcel Ciolacu şi Mircea Geoană să ajungă în turul al doilea şi a făcut apel la electoratul de dreapta să îşi folosească votul în mod util.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu cred că sunt într-o oarecare disperare (membri PNL – n.r.), dar orele sunt târzii pentru a mai vorbi de negocieri. Speram la o alianţă preelectorală cu un PNL poate condus de domnul Ilie Bolojan şi speram să se întâmple lucruri şi să se îndepărteze de PSD – astea au fost declaraţiile pe care le-am făcut – şi mai ales să se îndepărteze de Klaus Iohannis. Cred că 9 dn 10 români nu-l mai agrează, ca să nu spun că nu-l mai suportă pe Klaus Iohannis”, a declarat Elena Lasconi, la B1 TV, marţi seară.

Lasconi a susţine că liberalii încă ”răspund la ordinele lui Klaus Iohannis.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Cei care controlează şi care ţin cu dinţii de candidatura ostaşului (generalul Nicolae Ciucă, liderul PNL – n.r.) nu cred în lucrul acesta şi încă răspund la ordinele lui Iohannis, care a făcut foarte mult rău României pentru că, deşi a spus răspicat că niciodată nu se vor alia cu PSD, a oferit în dar PSD-ului mai mult decât au făcut-o preşedinţii din PSD. E foarte târziu…”, a spus Lasconi.

Candidatul USR la Preşedinţia României a îndemnat electoratul de dreapta să îşi folosească votul în mod util.

”Ce pot să vă spun e că în momentul de faţă vorbim de trei candidaţi: domnul Ciolacu, domnul Geoană şi eu. Există şi riscul ca în turul 2 să ajungă 2 PSD-iştii, anume domnul Ciolacu şi cu domnul Geoană. De aceea, aş face apel la electoratul liberal să folosească votul util, aşa cum a făcut-o şi la Bucureşti. A demonstrat electoratul de dreapta că poate face asta! Iar domnul Ciucă nu poate să garanteze faptul că liberalii vor ajunge la guvernare, că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta!”, a adăugat Lasconi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.