Noul preşedinte al USR, primarul Elena Lasconi, a declarat miercuri că în opinia sa este exclus să susţină pe altcineva la alegerile prezidenţiale, arătând că este deschisă dialogului cu toată lumea care spune că e de dreapta sau de centru-dreapta. Despre o susţinere a lui Nicolae Ciucă, Lasconi a spus că nu crede că colegii ei vor vota vreodată în viaţa lor asta, la cum îi cunoaşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elena Lasconi a fost întrebată despre care ar fi viziunea partidului pentru alegerile parlamentare şi prezidenţiale, în privinţa unor posibile alianţe. ”Singuri, părerea mea este că singuri şi trebuie să ne unim acum forţele, dacă vrem să câştigăm aceste alegeri şiu eu cred cu toată fiinţa mea că se va întâmpla acest lucru, atunci ne vom pune cu toţii tenişi în picioare şi vom merge printre români, pentru că, pentru a le câştiga încredrea românilor, trebuie să fii printre ei şi să transmiţi mesaje scurte şi foarte clare. Dacă vrei să câştigi inimile românilor (..) atunci trebuie să cobori acolo unde politicienilor le este frică să coboare, acolo unde este durere, unde este foame, unde sunt câte 7 copii într-o cameră. Şi eu asta pot să fac”, a arătat ea.

Despre o colaborare cu PNL şi o posibilă susţinere a lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale, noua preşedintă a USR a spus: ”Nu cred că colegii mei vor vota vreodată în viaţa lor asta, la cum îi cunosc eu şi simt spiritul acestui partid”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Repet, sunt deschisă dialogului cu toată lumea care spune că e de dreapta sau de centru-dreapta, dar toate deciziile astea, ca noi să susţinem pe cineva..Eu cred că este exclus să susţinem pe altcineva la prezidenţiale”, a mai spus Lasconi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.