Edilul din Timişoara Dominic Fritz a declarat, după ce Elena Lasconi a fost aleasă la şefia USR că este mândru să fe reprezentat de „o femeie hotărâtă, o voce autentică şi un primar de succes” şi o va susţine pe aceasta cu toate puterile sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Felicitări, Elena Lasconi, noua presedintă USR! Sunt mândru să fiu reprezentat de o femeie hotărâtă, o voce autentică şi un primar de succes. O voi susţine cu toate puterile mele. Înainte!”, a scris Dominic Fritz, miercuri pe Facebook. 
 
Elena Lasconi a fost votată de membrii USR preşedinte al formaţiunii, în urma unui scrutin care a avut loc pe parcursul a două zile, primind 7.701 voturi. Ea a câştigat cu un procent de 68,14% din voturile exprimate. Lasconi a declarat că de astăzi începe reconstruirea USR şi vor lucra mai uniţi şi mai determinaţi ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democraţiei din România.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.