Daniel Harpa, candidatul PSD la Preşedinţia CJ Neamţ, a declarat că îşi propune ca în toate cele 83 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Neamţ să înfiinţeze centre de intervenţie rapidă, pentru ca locuitorii să aibă acces la serviciile medicale. El a precizat că recent s-a semnat inanţarea pentru noul spital judeţean Neamţ, care va fi gata în 4 ani după ce se va finaliza licitaţia. ”Eu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, mă voi preocupa zi de zi să continuăm investiţia la spitalul vechi şi la celelalte spitale din judeţul Neamţ”, a spus Harpa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peşedintele organizaţiei judeţene a PSD Neamţ, candidat al PSD la preşedinţia CJ Neamţ, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News, că îşi doreşte ca în mandatul său să investească în infrastructura de sănătate din judeţ. 

”Eu vin din rândul primarilor aşa că mă bazez pe cei 50 de primari ai PSD, cu siguranţă vor fi mai mulţi după 9 iunie”, a spus Harpa.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Daniel Harpa a mai declarat că recent s-a semnat finanţarea pentru noul spital judeţean Neamţ.

”Prin proiectele pe care le iniţiem şi modul în care abordăm discuţia şi proiectul pe sănătate, nu mă voi abate absolut deloc de a investi, în Consiliul Judeţean, pe tot ceea ce înseamnă spitalele din judeţul Neamţ”, a arătat Harpa. 

Candidatiul PSD a precizat că în acest moment Consiliul Judeţean este în procedură de licitaţie pentru spitalul judeţean Neamţ şi după terminarea licitaţiei, acesta se va realiza în 4 ani de zile. El a menţionat că este vorba de un spital nou, realizat prin PNRR.

”Investiţiile sunt prioritare (..) la toate spitalele”, a ţinut să precizeze Daniel Harpa.

”Eu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, mă voi preocupa zi de zi să continuăm investiţia la spitalul vechi şi la celelalte spitale din judeţul Neamţ”, a spus acesta.

”Vrem ca în fiecare localitate din judeţul Neamţ să avem acele centre de intervenţie rapidă”, a anunţat Daniel Harpa, arătând că doreşte să fie mai aproape de pacienţi. ”Dacă avem 83 de unităţi administrative teritoriale, în fiecare va exista un astfel de centru”, a subliniat candidatul PSD.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.