Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţi, anunţă, luni seară, retragerea angajaţilor instituţiei şi a echipelor care lucrează la consolidarea planşeului peste râul Dâmboviţa, pentru a asigura integritatea corporală a tuturor. ”Violenţa nu are ce căuta într-o administraţie de capitală europeană”, a transmis Băluţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Sunt şocat de efectele generate de demersul legal de a pune în siguranţă centrul Capitalei, care au condus, astă seară, la rănirea celor doi colegi de la Primăria Sectorului 4, loviţi în timpul intervenţiei brutale, cu excavatoarele Primăriei Generale. Suntem alături de colegii răniţi şi de familiile lor”, a scris, luni seară, pe Facebook, Daniel Băşuţă.

Primarul Sectorului 4 anunţă retragerea din zonă a tuturor echipelor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Pentru a pune în siguranţă integritatea şi viaţa angajaţilor Primăriei Sector 4, dar şi a echipelor care lucrează la consolidarea planşeului peste râul Dâmboviţa de la Piaţa Unirii, am decis retragerea de îndată a tuturor. Consider că violenţa nu are ce căuta într-o administraţie de capitală europeană”, a  mai transmis Băluţă.

În scandalul iscat, luni seară, între primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi Primăria Sector 4 şi reprezentanţi ai Poliţiei Locale Sector 4 au intervenit atât premierul Marcel Ciolacu, cât şi liderul PNL, Nicolae Ciucă, dar şi mai mulţi reprezentanţi USR. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.